Gode spørgsmål til en date

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Sådan kommer du på gode spørgsmål til en date

Når du skal ud i datinglivet, kan det byde på mange akavet dates, hvor der er pinlig tavs. Det er aldrig en sjov oplevelse, hvis der er ingen af jer, der kan finde på nogle gode spørgsmål at stille daten. Det kan derfor være en god idé at have forberedt nogle datingspørgsmål, inden du tager afsted på din date. Med nogle gode spørgsmål til din date, kan du tage det værste af den akavet stemning. Når du er forberedt, har du også mulighed for at få mere ud af daten. I kan nemlig komme til at lære hinanden bedre at kende, hvilket jo typisk er formålet med en date. Med de rette spørgsmål i baghånden kan du derfor få mest muligt ud af din date.

Gode spørgsmål til ham og hende

Der findes mange gode datingspørgsmål, der både kan stilles til og af ham eller hende. Der er derfor ikke nødvendigvis nogen regler for, at der er nogle spørgsmål, der bestemt er tiltænkt det ene køn. Når du skal på date med en, er det en god idé at have spørgsmål med flere forskellige sværhedsgrader, som din date kan svare på. Hvis du starter med et svært spørgsmål om livet, kan det være lidt af en mavepuster for din date. Det er derfor en god idé at starte blødt ud med nogle nemme spørgsmål til din date. Nogle af de nemme spørgsmål, du kan starte ud med, er, hvad din date laver til dagligt, i sin fritid og lignende spørgsmål. Det kan også være spørgsmål om, hvilken by de oprindeligt kommer fra og noget i den dur, der ikke er alt for personligt. Lige så stille som daten skrider fremad, kan du begynde at øge sværhedsgraden på dine datingspørgsmål en smule. Det kan være spørgsmål til din dates familie, hvad for en type ferie vedkommende foretrække at tage på, hvilke lande din date har rejst til. Det kan være en god måde at lære din date lidt bedre at kende på. Er du på date med en flirt, du kender i forvejen, er det disse spørgsmål, du måske skal starte med. Spørgsmål man kan stille til en flirt, vil typisk tage udgangspunkt i, at I allerede kender hinanden en smule og derfor ikke behøver at spørge om, hvad vedkommende laver til dagligt. Spørgsmål til flirten er derfor lidt mere direkte fra start af, når I er på en date. Det gælder både, når du skal stille spørgsmål til en fyr eller til en pige. Når I kommer længere ind i forholdet, når I har været på flere dates, kan I begynde at stille mere dybdegående spørgsmål. Der findes nemlig en masse gode spørgsmål til ham og til hende.

Eksempler på gode spørgsmål til ham og til hende, der har datet nogle gange:

  • Hvor ser du dig selv om 5 år?
  • Hvad er det, du finder attraktivt ved mig?
  • Skal du have børn på et tidspunkt?

Speeddating spørgsmål

Speeddating er lidt en speciel størrelse. Det går nemlig lynhurtigt. Før du ved af det, skal du videre til den næste bejler. Det er en smart måde at møde mange potentielle dates på, men det kræver også, at du har forberedt nogle gode speeddating spørgsmål. Ellers får du ikke særlig meget ud af det. Når du skal forberede nogle speeddating spørgsmål, er det en god idé at fokusere på noget, der er vigtigt for dig. Speeddating spørgsmål vil derfor ikke altid være de samme spørgsmål som til flirten eller de sjove spørgsmål, du stiller på en date. Du er lidt mere direkte på en speeddate, da du skal have mest muligt ud af tiden.

Idéer til speeddating spørgsmål kan være i forhold til interesse for at se, om I har noget til fælles der. Du kan også stille små hurtige 50-50 spørgsmål. Det kan fx være:

  • Hund eller kat?
  • Badeferie eller storbyferie?
  • Italiensk eller fransk mad?
  • Vin eller øl?
  • Bo på landet eller i byen?

Der er selvfølgelig mange andre ting, du kan spørge om. Det vigtigste er dog, at du kommer på nogle spørgsmål, der er relevante for dig at få svar på, i forhold til om vedkommende kunne være noget for dig.

De mest populære sider