Sådan starter du en samtale med en fyr

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Hvordan skriver man til en fyr, man ikke kender?

Det kan være meget grænseoverskidende at skulle skrive til en fyr. Dette gælder, uanset om man kender ham eller ej. Mange piger tænker længe over, om de skal skrive til ham eller ej. For mange er det nemlig kutyme, at det er fyren, der skriver først. Det kan dog være svært at få ham til at skrive først, hvis I ikke kender hinanden. Ved fyren ikke, at du overhovedet eksisterer, tænker du måske: ”Skal jeg skrive til ham?”. Vi kan afsløre, at du sagtens kan skrive til ham. Mange fyre synes endda, at det er fedt, når pigen tager initiativ til at skrive til ham først. Det handler blot om, hvordan du griber den første besked an. Det vigtigste er, at du ikke skal virke for desperat. Det er et turnoff for mange fyre. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvad man skal skrive til ham, hvis du vil have hans opmærksomhed. Hvordan man starter en samtale med ham, afhænger af flere forskellige ting. Kender du ham ikke, skal du i den første besked vise, at du er interesseret uden at give ham hele pakken. Du skal dog også give ham noget af dig selv, som han kan blive interesseret i. Det virker måske en smule uoverskueligt, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis du bruger lidt tid på at strikke noget sammen, når du skal skrive til en fyr, du ikke kender, for første gang.

Hvad skriver man til en fyr, man er vild med?

Hvad skal man skrive til sit crush? Hvad skriver man til en fyr, man er vild med? Det er spørgsmål, mange piger søger svar på. Vi må desværre skuffe med, at der ikke er en manual, du kan hive en skabelon ud fra. Det kan være yderst grænseoverskridende at skrive ti en fyr, som man kender i forvejen, og som man er blevet vild med. Du kan sagtens vente på, at han skriver til dig. Det gør han måske også. Der er dog stor sandsynlighed for, at det vil være om et helt andet emne, hvis I kender hinanden i forvejen. Du er derfor nødt til at lede ham ind på, at du måske kunne være interesseret i at skrive noget mere med ham om nogle andre ting. Du er nødt til at efterlade nogle hints om, at du er interesseret i ham, når I skriver sammen. Du skal dog være opmærksom på, at det er langt fra altid, at fyre opfatter disse hints. Det kan derfor være nødvendigt, at du giver dem et vink med en vognstang om, at du kunne være interesseret i at være mere end venner.

Hvad kan man skrive om?

Når du endelig har fået skrevet til en fyr, som har svaret dig tilbage, skal du holde samtalen i gang. Der er mange ting, man kan skrive om. Det vigtigste er, at du skal virke interesseret, men også interessant når I skriver sammen. Er du en lukket bog, der ikke deler ud af dig selv, kan samtalen hurtigt være ovre igen. Du er derfor nødt til at dele lidt ud af dig selv, men uden det bliver for meget. Det kan være en god idé at have nogle spørgsmål parat, som du kan skrive til ham, for at samtalen ikke går i stå. Der er de traditionelle spørgsmål som, hvad han laver til dagligt, hvad han laver i sin fritid og lignende. Det kan dog også være en god idé at have mere personlige spørgsmål at spørge om. Det kan fx være i forhold til, hvordan han var som barn, og hvordan hans familie er og lignende. Vis, at du er interesseret i at lære ham bedre at kende, men at du også kan dele ud af, hvordan du er som person.

De mest populære sider