Gode samtaleemner

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Samtaleemner du kan bruge på den første date

Når du skal på en første date, kan det være svært at holde samtalen i gang. På den første date vil du i langt de fleste tilfælde ikke kende modparten særlig godt. Gode samtaleemner er derfor altafgørende, når I skal blive klogere på hinandens personlighed. Har du ikke forberedt dig på daten, kan det være svært at finde ud af, hvad man kan snakke om. Det er derfor en god idé at gøre sig nogle tanker, inden du tager afsted. Har du nogle gode emner at snakke om oppe i ærmet, kan du undgå den pinlige tavshed, der nogle gange kan være på første dates, hvis I mangler noget at snakke om. Der findes mange gode emner at snakke om. Der er dog også nogle samtaleemner, der kan være en fordel at gå udenom. Emner som politik og religion kan være farlige at tage op på første date. Det er nemlig områder, hvor I kan være rivende uenige, hvilket kan lede til en meget dårlig stemning på den første date. I dette indlæg får du gode råd til samtaleemner, der kan være gode at snakke om på den første date.

Sjove spørgsmål til en date

Når du skal på en date, kan det være en god idé at have forberedt nogle sjove spørgsmål. Når du har nogle sjove spørgsmål til din date, kan det live lidt op i stemningen. Sjove spørgsmål leder ofte til sjove svar. I kan derfor få et godt grin sammen, hvis du har nogle sjove spørgsmål til din date. Der mange eksempler på sjove spørgsmål, du kan stille din date. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er selvfølgelig, at du kommer på nogle spørgsmål, som han også synes er sjove. Det kan selvfølgelig være svært at vide på forhånd. Gå derfor efter nogle af de sikre sjove spørgsmål, som langt de fleste vil finde morsomme.

Eksempler på sjove spørgsmål til en date kan være:

 • Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du så være, og hvorfor?
 • Hvad er det pinligste, du nogensinde har gjort?
 • Hvornår har du sidst gjort noget pinligt?
 • Hvis du var en superhelt, hvilken superhelt ville du så være, og hvorfor?
 • Hvilken sang synger du i badet?

Gode emner du kan snakke om med kæresten

Havde du stor succes med den første date, og har det medført, at er I er blevet et fast par, skal du stadig finde på gode samtalemener. Når man er kærester, er der flere ting man kan snakke om. I kan fordybe jer mere i seriøse samtaleemner. På den måde kan du lære din partner endnu bedre at kende. Der findes mange gode samtalemener, som I kan stille hinanden. Når I er kærester, kan I bevæge jer inden for flere forskellige kategorier, når det kommer til samtaleemner. Det kan både være de seriøse, de romantiske, de sjove og de finurlige samtaleemner, der bliver bragt på banen.

Eksempler på spørgsmål, man kan snakke med kæresten om, kan være:

 • Hvad er den bedste oplevelse, vi har sammen?
 • Hvad kan du bedst lide ved mig?
 • Hvilken sang passer til vores forhold?
 • Hvad er det bedste minde, vi har lavet sammen?
 • Hvordan ser dit liv ud om 5, 10 eller 15 år?
 • Hvad var det, du forelskede dig i ved mig?

Dette er blot nogle få eksempler. Der findes et hav af andre spørgsmål, du kan stille din kæreste. Det vigtigste er, at du stiller nogle gode og sjove spørgsmål en gang imellem. Det er nemlig med til at holde jeres forhold i gang. Derudover giver det jer også mulighed for at blive klogere og blive overrasket over nogle af svarene på spørgsmålene og emnerne, I taler om.

De mest populære sider