Sådan kommer du over ham eller hende

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Hvordan kommer man over en fyr eller pige?

Er du i den situation, hvor du tænker, hvordan kommer man videre efter et forhold? Det kan være rigtig svært at komme videre efter et brud med kæresten, men heldigvis er der gode råd at følge i forhold til, hvordan man kommer over en fyr eller pige – og det er, uanset om bruddet kom ud af det blå, eller om du forudså, at det ville ske. Denne artikel er til dig, der ofte savner din eks, da du her vil blive introduceret for en række tips til, hvordan man kommer videre, så du kan komme over din eks.

Det tager lang tid at komme videre efter et brud

Først og fremmest kan du komme over ham eller hende ved at sige til dig selv, at det er helt okay, at du er ked af det og ofte tænker, hvordan kommer jeg over ham, eller hvordan glemmer jeg ham. Det er et rigtig godt udgangspunkt, at du begynder at acceptere, at der er nogle dage, hvor du savner din eks, for det tager lang tid at komme videre efter et brud. På et tidspunkt vil du med garanti få det bedre. Herudover bør du naturligvis åbne op over for andre om, hvordan du går og føler. Det er derfor en god idé at sige højt, at du er ked af det efter bruddet, hvad end det er til en ven eller et nærtstående familiemedlem.

Kom over ham eller hende med lidt selvforkælelse

Det er helt normalt, at du vil begynde at få nogle negative tanker efter et brud, men her bør du huske på, at der bestemt ikke er noget galt med dig, blot fordi forholdet ikke endte godt. I den forbindelse bør du begynde at skrive dine tanker ned. Når man står midt i et brud med sin eks, kan det være svært at få styr på alle følelserne og tankerne, og derfor bør du begynde at skrive dine tanker ned. Det er for eksempel en rigtig god måde at få sin vrede, frustrationer eller smerte ud. Disse tanker er desuden gode at have til de tider, hvor man har lyst til at ringe til sin eks. Tænker du ofte ”hvordan kommer jeg videre?”, kan det også være en god idé med lidt selvforkælelse. Det kan være alt fra at løbe eller gå en tur, invitere veninderne over til en filmaften eller noget helt tredje. Så længe at det gør dig glad, vil det med garanti få dig til at glemme dine sorger for en kort stund.

Slet din eks fra alle sociale medier

Et andet råd til dig, der ikke ved, hvordan du skal komme videre efter et brud med ekskæresten, er at slette vedkommende fra alle dine sociale medier. Du kender sikker til, hvordan man simpelthen ikke kan lade være med at gå ind at tjekke personens profil enten på Facebook, Snapchat eller Instagram i ny og næ, men det er bestemt ikke en god idé, hvis du forsøger at komme over ham eller hende. Det gør det således meget nemmere for dig at komme over din eks, hvis du sletter vedkommendes profil fra de sociale medier.

Kom videre ved at bruge tid med dine venner

Der er ikke noget værre end et brud med ekskæresten, og i øjeblikket føles det sikkert som om, at du aldrig kommer dig over bruddet. Dette er dog bestemt ikke rigtigt, også selvom du hele tiden tænker ”jeg savner min eks”, for det vil med garanti kun blive bedre med tiden. I mellemtiden kan du jo vælge at bruge din tid sammen med dine gode venner, da det kan være farligt bare at ligge derhjemme begravet i negative følelser og tanker. Lav derfor en masse aftaler med dine tætteste venner, da det med sikkerhed vil kunne distrahere dig og fjerne tankerne fra bruddet. Endelig bør du evaluere over jeres forhold og begynde at tænke over, hvad du har lært af det, og hvordan du kan bruge det i forhold til dit næste forhold. En hård oplevelse er nemlig en rigtig god mulighed for at lære noget.

De mest populære sider